Hjem

Din 100% Autotjek-Forhandler

DIN GARANTI FOR ET TRYGT BILKØB!

 

Vi er din GARANTI for et trygt bilkøb !

Hvorfor vælge os?

Fordi, vi er mærket, en 100%Autotjek-forhandler. Det vil sige at, vi har helt styr på det vi laver. Du får som kunde, en professionel behandling, samt rådgivning i forbindelse med valg af din næste bil. Din nye bil, bliver fuldstændigt gennemtjekket, serviceret og nysynet. Vi giver dig som minimum, hele 12 måneders 100%Autotjek-Garanti, der dækker din bils motor, gearkasse og turbo, mod uheld, samt en uvildig og fejlfri brugtbiltest. der garanterer dig, en perfekt brugt bil, i forhold til alder og km-tal. Du får naturligvis 100% kiilometergaranti på alle vores biler.

Vi vil sikre dig med en betryggende garanti, på den brugte bil som du køber hos os. Derfor giver vi dig muligheden for at få hele 24 mdrs 100% Autotjek-Garanti

I forbindelse med synet, får din bil, en uvildig og grundig gennemgang af bilens mekaniske og elektriske komponenter, samt funktion af udstyr.

I henhold til købelovens bestemmelser, får du naturligvis 2 års reklamationsret på alt mellem nummerpladerne

Vi garanterer at, alle vores biler er fri og ubehæftet med restgæld/pant.

et professionelt autoværksted bag os...

Service & klargøring

 

Vi har et rigtigt godt samabejde med RJ Automobiler ApS, fra Rødovre, og værkstedet står for service og klargøring af vores salgsbiler ! Værkstedet er et Hella Service Partner, hvilket vil sige at de har helt styre på det de laver.

 

.

 

Ring til os: +45 30 14 24 23

Copyright @ All Rights Reserved

CVR 38 93 38 68