Billån & Forsikring

Mange års erfaring...

 

Selvom AutoGalleri KBH, som virksomhed, er fornylig blevet stiftet, har indehaver og vores sælgere, mange års erfaring i at skaffe billige kasko/ansvar forsikringer og naturligvis den bedste finansierings-løsning der gavner kunden, både med lave renter og omkostninger.

Er du ny billist, førstegangskøber, eller den elitetypen, kan vi altid finde et godt tilbud til dig.

FINANSIERING

Med eller helt UDEN udbetaling

 

AutoGalleri KBH tilbyder attraktiv og særdeles finansieringsløsninger til dig, i samarbejde med Resurs Bank og BasisBank

 

Vores effektive og fremgående samarbejde med disse forskellige banker,giver dig som kunde, større mulighed for at blive en glad bilejer, samt en lav rente finansiering med eller helt uden udbetaling.

 

Vi kan skaffe finansiering til alle kunder der har et fast arbejde, fast bopæl i Danmark og ikke registreret i RKI.

 

Medbring billedelegitimation samt det gule sygesikringskort og dit NemID, så vi kan hjælpe dig med at få et billån.

 

 

 

ANSØG ONLINE

Klik på en af de nedestående billån-bannere og kom direkte videre til vores forhandlerlink. Du kan beregne og ansøge online. Derefter får du direkte besked med et svar på din ansøgning. HUSK at medregne leveringsomkostninger.

KASKO FORSIKRING

Priser fra kun 248kr pr md.

 

Køber du en af vores 100%Autotjek biler, tilbyder vi 1 måneds gratis KASKO Forsikring, uanset din alder eller anciennitet. Forsikringen regnes via IF Forsikring, som er et af Danmarks størreste forsikringselskaber.

 

 

Ring til os: +45 30 14 24 23

Copyright @ All Rights Reserved

CVR 38 93 38 68